Huvva!

3 Nov

Ikväll var verkligen kylan som en insekt som sakta jobbade sig igenom skinnet in till märgen.. det var inte så kallt men galet rått i luften! Blev förvånad när jag kom hem och insåg att det faktiskt var 5+ ute… vad mysko väder kan vara!

Hade lite reunion med bandet idag.. Det har ju vart lite stormigt så det var fantastiskt att få mötas, umgås, leka och repa idag!

Fick andra grymma besked idag med!

1. Elin har fått sin nya strömsladd till datorn which means. Skype igen! Åh vad underbart! De senaste veckorna har vi snaxat över telefon på ibland riktigt kassa linjer.. en viss förbistring blir det =P.. så det känns verkligen super att vi nu kan skypea igen! Och framförallt att Elin slipper dö i ”leva-utan-sin-dator influensan”

2. Westerns låt friends and family ska finnas med på något sätt i TV-programmet Niklas mat som går på SVT.. Helt absurt!

Jobb-dagen idag var verkligen haltande.. han tillomed ett rejält vansinnesutbrott =).. Trilskande dumma saker.. Men resten av dagen har totalt vägt upp allt tjafs på jobbet!

signerat eder nöjda skribent!

Annonser

Ett svar to “Huvva!”

  1. Orp november 3, 2009 den 11:20 e m #

    Jag har en mycket nödvändig fråga: Jag hade ett moment med en man i Göteborg i lördags, tror jag, som var ytterst lik dig. Du råkar inte ha besökt Palles… kiosk? Palles… sunkhak? Palles fyllekäksrestaurang? Jag minns bara namnet Palle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: