Western

26 Feb

omslagfram-liten-copyNu känner jag att bloggen går på tomgång.. Men det är mycket som är i vägen.. flytt och en massa annat… Men jag kan ju passa på att göra reklam för mitt band! 

Vi heter Western, är bördiga från Göteborg och spelar musik som får våra själar att vibrera. 

Våran debut-EP som är självbetitlad är precis släppt och om man vill köpa den så kan man höra av sig till mig på: mask.linder@gmail.com     Bandet hämtar influenser från många olika håll… Vi är en blandad skara musiker med väldigt olika bakgrunder… Sångarna och bandledarna Michael och Frida är dem som kommer längst ifrån rent geografiskt. Frida från Luleå och Michael från New york. Men sen så spänner vi över många stilar.. Vi har bakgrunder i folk, jazz, pop, rock m.m

Trots den spridda skaran människor vi är (eller kanske just därför) så fungerar vi väldigt bra ihop som band. Hur vi låter och verkar har sedan kokats ner på 5 låtar inspelade i Music-a-matic studios. Men vi står inte stilla för det utan har ständigt låtar under utveckling och i skrivande stund har vi nog 4-5 nya låtar till som nästan är klara! Om man vill se oss live så är nästa gig den 7e mars på Mitt andra hem i Göteborg och vi ser det mest som en uppvärmning inför releasepartyt som kommer att arrangeras nån gång under den här våren.. håll utkik!  

Om man vill lyssna på oss eller helt enkelt bara titta runt på våran Myspace lite grann så kan man klicka på nån av bilderna i inlägget! 

 

Western

Western

Annonser

Ett svar to “Western”

  1. Elin mars 1, 2009 den 4:23 e m #

    Western är asbra 🙂

    Sv: Det är själva busstationshuset, typ en gammal väntsal, men dessvärre står det bara där och är ingenting. Det är nog K-märkt tror jag. Himla snyggt. Man skulle gjort det till mysigt café eller nått.. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: