Feberstråle

17 Feb

Wow. En verkligt händelserik dag idag. Jobb och rep i ett… kom hem 22.15 och hade då vart borta sen 06.40 imorse.. Jösses. Jobbet var inget speciellt. Däremot efter jobbet var det speciellt! Då hämtade jag och Michael högtidligt upp 1000 ex av vår nya Ep! Känns fantastiskt att äntligen få hålla en skiva i handen 10 månader efter inspelning.. Vilken resa vi har gjort! Bandet är mitt kära Western! Mitt internet har flippat ur för tillfället så jag kan inte göra några fina länkar… men gå hemskt gärna in på vår myspace och lyssna på oss (länkadress nedan)! Och vill ni köpa en skiva så hör av er. 60 kr + 12 kr(tror jag) i frakt om ni vill ha den skickad. Efter skivupphämtning så hade vi ett otroligt fokuserat och gött rep. Vi kommer snart att anfalla på allvar!

Läste igenom PSL’s blogg nyss och stötte på Fever Ray’s nya singel och video. Helt otroligt snygg video och en bra låt i bästa The Knife anda. Det bör väl nämnas att Fever Ray är ena halvan av The Knife (Karin Dreijer) så ni kommer säkert känna igen rösten.

och hm…. Eftersom min webbläsare eller hela internet just ikväll verkar ha flippat ur så blir det tyvärr inget snofsigt videoklipp i bloggen… utan ni får hålla till godo med gammal hederlig text…

http://www.myspace.com/westernweb

och by the way så har jag tänkt.. det blir nog ingen uppdelning av bloggandet.. Det duger bra som det är =)

sov gott!

Annonser

Ett svar to “Feberstråle”

  1. Elin februari 21, 2009 den 8:36 e m #

    Feeeettt med EP!!! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: